Lekker roddelen met Elza Vermille !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is gezellige druk in café Vlaanderen. Sherley de uitbaatster staat achter de bar de tapkast te bedienen terwijl ze de tooghangers een luisterend oor biedt en indien nodig diepgaande psychologische antwoorden geeft. Gelukkig heeft ze in haar studententijd in de naaischool enkele bladzijden uit een toendertijd populair vakblad voor psychologen gelezen. Die kennis kan nu nog steeds goed van pas komen. Zoals steeds draagt ze een kort kleedje met inkijk zodat de stamgasten waar voor hun geld krijgen. Een pint kost nu eenmaal stukken van mensen tegenwoordig. De deur gaat open en daar komt Elza Vermille naar binnen. Heel de dag heeft Elza van deur tot deur door het dorp gestapt om geld in te zamelen voor de vruchten der aarde. Nu is het tijd voor een borrel.

Uitbaatster : Dag Elza, fijn om je weer eens te zien in mijn café.
Elza Vermille : Pff, het was weer…

View original post 380 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

7 reacties op Lekker roddelen met Elza Vermille !

  1. Dat gaat vast weer mooie verhalen opleveren

  2. ik wens haar alle succes toe Suske

    groeten

  3. Wildcard zegt:

    Een nieuwe uitbaatster? dat gaat ook wéér wennen worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.