Daar gaat het busje naar Kiev !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

De haan van boer Floris kraait. Het is vroeg in de ochtend, maar toch is het al druk op het dorpsplein. De schoolbus van Dolfke Leye die tevens begrafenisondernemer is staat klaar om te vertrekken. Zowat heel het dorp is afgezakt naar het plein om onze helden te zien vertrekken. Tante Martha is alvast in de rouw want ze vermoedt dat ze haar halve trouwboek nooit levend zal terugzien komen van bij die communisten. Gelukkig is Dolfke bij haar om haar te steunen en te troosten ook al is dat niet zo vanzelfsprekend met zijn tere tikker die het laat afweten telkens hij zich opwindt.

Nonkel Juul die vermomd is als uienverkoper en Emiel hebben alle spullen aan boord gebracht. Naast zijnen tweeloop heeft Juul ook nog een bazooka weten te bemachtigen. Die zal van pas komen eens ze in Kiev arriveren. Dennis Pretstael zal het busje besturen. De kleine…

View original post 230 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.