Ondertussen op het kerkhof !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Beste luisteraars, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad. Goedenavond ! Uit een goede bron waaruit de koeien drinken en er achteraf in pissen bereikt ons het nieuws dat de Heer Jules Blomme, ook bekend als nonkel Juul samen met zijn wuuf het ziekenhuis heeft mogen verlaten. Het ministerie van Defensie heeft de heer Blomme verder verboden enige vorm van contact op te nemen met de Russen. Het is al erg genoeg dat de benzine- en bierprijzen zo enorm hoog geworden zijn sinds dienen oorlog. Garde Punaize zal een lodderig oog in het zeil houden opdat de heer Blomme zijn voorwaarden zal naleven.

Het was een regenachtige dag. De avond werpt haar sluier over het dorp en dus ook over  het kerkhof. Bieke en Annabel voeren een soort regendans uit op het graf van Schele Marie wiens ontzielde lichaam enige tijd geleden met doorgesneden keel terug…

View original post 300 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Ondertussen op het kerkhof !

  1. Ik zou wel nog eens zo’n fragment willen horen van ‘het gesproken dagblad’, dat is zo lang geleden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.