Nonkel Juul gaat de lucht in !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Daar het door al die media-aandacht kwasie onmogelijk is voor nonkel Juul om onopgemerkt Oekraïne binnen te geraken met behulp van kapitein Biefstuk en zijnen duikboot moest er een andere oplossing komen. Ten einde raad is nonkel Juul even langs gegaan bij zijn oude vijand professor Rattenkoph die steeds nieuwe uitvindingen uitvindt.

“Gegroet ouwe zeur” opent de professor het gesprek wanneer Juul via de trap achter den toog van juffrouw Roofvoghel in het labo terechtkomt. Juul zegt niets maar maakt de hitlergroet als teken van “goedendag”. Rattenkoph doet alsof hij het niet merkt en gaat over tot de orde. “Als ik het goed begrepen heb wil je meespelen met de oorlog tussen Oekraïne en Rusland” gaat de prof van start. Juul knikt. Natuurlijk wilt hij dat. Daarom heeft hij zijn afkeer voor de prof aan de kant gezet. Hij is zijn enige hoop om ongemerkt naar het slagveld te trekken.

View original post 230 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.