De dag dat nonkel Juul ontspoorde !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

GODVERMILJAARDENONDEDJUU !” klinkt het ‘s morgens vroeg  in de straten van het dorp. Schele Jef doet het raam van zijn slaapkamer open en kijkt met een lodderig oog of er misschien een wreed accident gebeurd is in de straat. Hij ziet dat de deur van nonkel Juul open staat om de trein door te laten. Tante Martha die de dag voordien terug thuis gekomen is van enkele dagen logeren bij haar reeds lang gestorven oude moeder komt in haren peignoir naar buiten. Ze ziet schele Jef in zijn slaapkamerraam staan met de slaapmuts scheef op zijnen kop. “T’is niets zulle” roept Martha naar hem. “Het is dat Juul aan te trein is blijven haperen terwijl hij op de plee zat te kakken. Nu is hij met zijn blote glockenspiel richting Zoutenaaie.” Schele Jef moet nu even aan zijn weelderige snor plukken. “Daar is ook altijd wat in dat huis”…

View original post 225 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.