Nonkel Juul en de trein in de keuken !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dames en heren, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal voor de doofstommen onder jullie : HET GESPROKEN DAGBLAD ! In het dorp van nonkel Juul werd een vreemde ziekte vastgesteld bij Bonno de oversekste bonobo die tevens als BOA de rechterhand is van garde Punaize. De kop van de bonobo en een lichaamsdeel dat we hier maar niet zullen benoemen blijkt onder uitslag en bulten te zitten. Zowel professor Rattenkoph als de befaamde huisarts dokter Vander Spuyt staan voor een raadsel. Deze laatste zal een lavement zetten gevolgd door electroshocks om verder verspreiden dezer ziekte te voorkomen en desnoods uit te roeien. Op de vraag of Bonno dit zal overleven konden de heren geen eensluidend antwoord geven. Animal rights heeft laten weten een protestmars te organiseren.

Het is vroeg in de morgen. Nonkel Juul zit aan de keukentafel een vergeeld exemplaar van La Derniere Heure te doorbladeren. Het is…

View original post 212 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.