Nonkel Juul en de mannen van de NMBS !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

De vorige aflevering eindigde met deze woorden :

Plots rinkelt de deurbel. Mopperend stapt nonkel Juul naar de voordeur. Dat zal dat godverdomse ventje weer zijn die komt zagen of we geen zand willen kopen. Ik zal hem eens goed door elkaar schudden zodat hij niet vlug terug zal komen. Voor mijn part loopt hij naar Beernem. Daar zou hij goed zitten.

Vervolgens gaat het als volgt verder :

Met een ruk opent hij de voordeur. Voor hem staat niet het manneke met de pet en twee emmers zand, maar enkele ambtenaren van de Belgische spoorwegen. “Gegroet meneer Blomme” gaat één van hen van start. “We brengen u op de hoogte dat het ministerie beslist heeft de spoorweg door dit dorp te laten lopen zodat de verbinding en bediening  tussen de twee grote steden veel vlotter verloopt. Nonkel Juul neemt zijn pet af en krabt even in het haar dat…

View original post 287 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.