Nonkel Juul en het geheim overleg !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dames en heren, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal voor de doofstommen onder jullie : HET GESPROKEN DAGBLAD ! Gisteren kwamen de bejaarde dames van de plaatselijke serviceclub samen op het dorpsplein om er te protesteren tegen de verdrukking van de tepel. Demonstratief staken ze hun BH in brand. Garde Punaize die in de buurt was om een oogje in het zeil te houden struikelde over een loshangende tiet en moest met lichte kneuzingen opgenomen worden in de praktijk van dokter Vander Spuyt die onmiddellijk een lavement zette teneinde koudvuur te voorkomen. Voorlopig wordt aangeraden een gasmasker op te zetten als men de dokterspraktijk wenst te betreden.

Zoals afgesproken zal Kapitein Biefstuk nonkel Juul en Luciaan Kiev binnensmokkelen via het riool in het centrum van de stad. Van daaruit zullen ze de russen verrassen met wolvenklemmen en schietgeweren. De tweeloop gaat natuurlijk ook mee, moest je daaraan twijfelen. Ook…

View original post 202 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nonkel Juul en het geheim overleg !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.