KUNNEN DODEN DANSEN ? 

Een verhaaltje op zaterdag.

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is middernacht. Zwarte wolken verhinderen het zicht op het dorp zodat het manneke in de maan niet kan zien wat er zich tussen de zerken op het kerkhof allemaal afspeelt. Zoë Bieze de oude heks vliegt met haar bezem rakelings over de grafkelders op zoek naar verloren zielen die nog steeds de eeuwige rust niet gevonden hebben.  Een gothic koppeltje dat dacht er op hun gemak een jointje te roken en van bil te gaan op het graf van de laatste gravin die ooit het kasteel bewoonde gaan er als door de wind gejaagd vandoor. Zelf voor hun duistere zielen is het te erg voor woorden daar op het kerkhof waar de doden om middernacht dansen ook al missen ze enkele ledematen door dat dekselse rottingsproces. Annabel die gek is op parties is ook present. Jammer dat Bieke er niet bij kan zijn. Nonkel Juul en zijn wuuf zijn…

View original post 250 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.