Topless pinguïns in Rusland !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Beste luisteraars, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal voor de zoveelste keer : het gesproken dagblad dat steeds met het laatste nieuws en feiten komt. Uit Kiev bereikt ons het bericht dat de geheime post waar de pinguïns verbleven aangevallen werd door het Russische leger. De meeste pinguïns kwamen om het leven. De overlevenden werden krijgsgevangen genomen en zullen volgend weekend live moeten optreden in een televisieshow die bekeken wordt door Poetin. Gevreesd wordt dat ze topless zullen moeten optreden. Wat de verkiezingen in Frankrijk betreft……

Gewapend met enkele flessen bier komt het wuuf terug uit de kelder. Een glas hebben de heren niet nodig. Zoals het echte mannen betaamt drinken die wel uit de fles. Dan gaat ze verder met Alicia. Nadat ze die afgedroogd heeft met een ruwe handdoek moet het meisje op de stoel gaan zitten. Het wuuf tovert haar beste luizenkam te voorschijn en gaat…

View original post 305 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.