De prijs op het hoofd van nonkel Juul !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Nonkel Juul en Armand zetten zich aan de keukentafel. Juul moppert dat hij dorst heeft. “Ik haal enkele pintjes uit de kelder” reageert het wuuf en tot Alicia : “Blijven staan, ik ben zo terug bij je !”. Juul staat recht en stapt op de radio af. Tijd voor het gesproken dagblad. Wie weet hebben ze nieuws over dienen oorlog met de russen. Hopelijk raakt hij er nog op tijd vooraleer ze vrede sluiten. Juul wilt zich nog één keer goed uitleven in dit leven.

Beste luisteraars, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal voor de zoveelste keer : het gesproken dagblad dat steeds met het laatste nieuws en feiten komt. Via onze geheime bronnen die hier niet vermeld mogen worden hebben we vernomen dat Poetin een prijs op het hoofd van nonkel Juul geplaatst heeft op sociale media vol fake news. Over hoeveel geld het gaat en of die…

View original post 254 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op De prijs op het hoofd van nonkel Juul !

  1. Aiaiaiai arme Nonkel Juul!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.