De niet zo zachte landing !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dames en heren, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad. Dag beste luisteraars. In het dorp van nonkel Juul heeft een gepensioneerde rijkswachter een bijzondere ontdekking gedaam met zijn telescoop. Volgens zijn zeggen zou hij een UFO zien neerstorten ter hoogte van het dorp. Gezien het net carnaval was vrezen de ufologen dat hij te diep in het glas zal gekeken hebben. In ieder geval heeft niemand groene mannetjes gezien tijdens de intrede van prins carnaval 2022.

Met een ferme smak komt de rondtollende stoel op de begane grond. Hanny weet zich los te maken en gaat er gelijk een haas vandoor. Haar hoofd tolt alsof ze wakker geworden is met een kater door het teveel drinken de avond voordien. Precies of ze zal kotsen. Haar kleren lijken te groot geworden te zijn. Wat is er met haar gebeurd ? Het laatste wat ze zich herinnert…

View original post 461 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.