Nonkel Juul is onderweg !?

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Als Juul toch moet wachten om te vertrekken kan hij dat net zo goed in café Vlaanderen doen. Hij heeft wel geen rooie duit op zak, maar als hij enkele gepeperde verhalen van tijdens de eerste wereldoorlog vertelt aan de stamgasten zullen die wel trakteren. “Wuuf, Ik ga de hond uitlaten” laat hij weten terwijl hij Krapuul de bastaardhond die net ligt te maffen in zijn mand een trap heeft. Met zo’n mormel van een hond heeft Juul altijd een excuus om er op uit te trekken. Jankend volgt Krapuul zijn baasje. Gelukkig kan die in het café onder een tafel verder slapen zolang de dochtertjes van de uitbaatster hem niet lastig vallen.

Net hij de voordeur achter zich wil dichttrekken om naar zijn stamcafé te stappen hoort nonkel Juul een luide knal. Hij krabt even zijn snor en herinnert zich vervolgens dat Bieke en Alicia oorlogje aan het spelen…

View original post 242 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.