Daar gaan we weer !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dames en heren, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad. Dag beste luisteraars. Zopas bereikte ons het bericht uit het dorp dat de persoon aldaar gekend als nonkel Juul zich met zijnen tweeloop gemeld heeft als oorlogsvrijwilliger bij Oekraïense ambassade. Dit zou een wending kunnen betekenen in het verloop van deze oorlog. Meer hierover in de volgende aflevering van dit gesproken dagblad. 

Het is na 18 uur in de avond. De apotheek van juffrouw Roofvoghel is reeds gesloten, maar binnen is er nog volk. Hanny is er om de machine die mensen jonger maakt te testen. Dat ze proefkonijn is voor de uitvinding van dr. Rattenkoph beseft ze gelukkig niet. De stoffelijke resten van de vorige persoon die op de “stoel” plaats nam zijn nooit teruggevonden.

Beide vrouwen dalen de trap af die naar de kelder leidt waar zich het labo van Rattenkoph bevindt. Hanny schrikt…

View original post 213 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.