Nonkel Juul en de bom !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

De winter is voorbij en daar is de lente. Iedereen is in voorjaarsstemming. Zo ook Gina die topless ligt te zonnebaden in de verwaarloosde tuin. Madam Vander Preut is begonnen met de lenteschoonmaak en heeft haar verzameling korsets van vlak na de tweede wereldoorlog aan de wasdraad opgehangen. In de weide van boer Floris dartelen de koeien vrolijk rond. Hier en daar zijn er pasgeboren lammetjes te bespeuren. Plots weerklinkt er een luide knal. De aarde trilt Een grote stofwolk zorgt voor totale duisternis. Gina moet hoesten van al dat stof. Haar borsten zitten volledig onder het stof. Wat is er gebeurd ?

Dames en heren, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad. Dat beste luisteraars. Hierbij een speciale editie van het gesproken dagblad. In het dorp van nonkel Juul is er een bom terechtgekomen. Die werd vanuit een russisch vliegtuig per ongeluk op het dorp…

View original post 427 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.