De verjongingskuur !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is rustig in de apotheek van juffrouw Roofvogel. De laatste tijd zijn er weinig zieken die langskomen voor een pilletje of een flesje siroop. Begrijpelijk, want dat laatste virus was zo hevig dat de zieken dood aan haar voordeur lagen. Dan helpt een pilletje niet meer. Dokter Vander Spuyt houdt zich alleen nog bezig met het leegmaken van de darmen van zijn patiënten. Daar verdient een arme apotheek ook niets aan. Gelukkig zijn er nog de cosmetica die aardig verkocht worden aan de vooral oudere hopeloze dames van het dorp. De meeste cosmetica maakt de juffrouw zelf op basis van koeienvla die ze gratis bij boer Floris kan bekomen.

De deur gaat open en Hanny de wederhelft van Luciaan komt naar binnen. “Waarmee kan ik u helpen ?” vraagt juffrouw Roofvogel klantvriendelijk met valse grijns op haar bevallig gezicht. “Now, ik kom effe voor een crème die mijn gezicht…

View original post 256 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.