Nonkel Juul en Krapuul gaan op jacht !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

In het bos zijn twee duracell konijntjes druk bezig in hun hol. Zo druk dat het hol weldra vol is. Plots horen ze een schot in de verte. Verschrikt kijken de konijntjes naar buiten door het venster van hun hol. Dat kan maar één ding betekenen.

Ook al is het geen weer om een hond door te jagen, toch gaat nonkel Juul er deze morgen op uit om een keun te schieten voor madame Vander Preut. Er moet dringend brood op de plank komen en daar heb je geld voor nodig. Bieke is er ook nog en die kan eten gelijk een paard zoals veel kinderen van haar leeftijd die aan het groeien zijn. Daarbij komt  dat tante dringend een nieuw hemdje voor haar moet kopen daar deze die ze nu draagt ofwel versleten ofwel te klein zijn geworden. Zo kan ze niet langer de straat op. Meneer pastoor heeft…

View original post 281 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.