Visite !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Een oude motor met zijspan schuurt door de smalle wegen omringd door weides en landbouwgrond naar het dorp. Een koe is zodanig geschrokken dat ze in een boom gesprongen is. Verschrikt kijkt ze naar het hels lawaai en dikke rook makende metalen monster. Het zijn nonkel Juul en zijn wuuf die terugkeren van een bezoek aan boer Floris. Deze laatste heeft op zijn erf een klein winkeltje geopend waar je voor een appel en een ei zijn groenten kan kopen. Met andere woorden : zonder dienen Adriaan Spitskool als tussenpersoon zodat die er ook aan kan verdienen zonder zich moe te maken.

Nonkel Juul is met het wuuf dus vers groensel gaan halen omdat morgen nonkel Luciaan en zijn oerlelijk wuuf op bezoek komen. Dat lelijk foorwijf heeft Luciaan destijds op de kermis van Maastricht leren kennen toen hij daar als soldaat gekazerneerd was tijdens den oorlog. Terwijl de rest…

View original post 177 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Visite !

  1. De wil van het wuuf is altijd wet 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.