Nu even mooi aan tafel zitten !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

In het huis van Nonkel Juul en het wuuf is het een drukte van belang.  Dolfke Leye is er ook. Hij is via de achterdeur naar binnen gesmokkeld door Tol Kerkhof, het claustrofobe huisspook. Nonkel Juul heeft die krakende begrafenisondernemer er bij gehaald daar bleek dat de door het dakvenster neergedaalde kierewiete beroepsmilitair zijn laatste adem uitgestoten heeft die bovendien nog meer stinkt dan de scheten van de kleine Conny als ze hitsig wordt in de armen van Prosper de voddenraper van het dorp. De koekoek uit de koekoeksklok heeft een gasmasker aangetrokken want met zo’n geur in huis is het anders niet te doen om het juiste uur te melden. 

Gewapend met een grote wasmand zijn ze naar boven getrokken om er de  stoffelijke resten van dat heerschap in te stoppen  om hem alzo naar beneden te brengen. Nu zijn ze bezig om hem zo levendig mogelijk te laten…

View original post 309 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.