Gepensioneerde rijkswachter ziet ze vliegen !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Even uw aandacht voor een extra editie van het gesproken dagblad, ik herhaal : extra editie ! Om een nog onbekende reden is het crematorium van Brugge ontploft. Het is te zeggen met één van de doodskisten die klaar stonden om in de oven geschoven te worden is iets misgelopen. Het lijk zal door hoge gisting uit zijn voegen gebarsten zijn met deze catastrofe als gevolg !  Van het lijk in een andere kist zijn alleen de sokken teruggevonden. Het parket dat aan vervanging toe is zal de zaak van dichtbij onderzoeken en vooral even aan de sokken ruiken.  Vast staat dat deze feiten niets te maken hebben met die ouwe gekke militair die nog steeds spoorloos is.  En dan nu het verslag van de WK Zaklopen voor, ja voor wie eigenlijk ????

Het is vroeg in de morgen. Alle grafzerken zijn weer dicht. Schele Marie gaat terug naar huis…

View original post 334 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.