Het einde van een mooie dag aan het strand.

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Tegen de avond hebben de kinderen en hun begeleiders zich verzameld bij restaurant “De gefileerde zalm” op de dijk. Iedereen mag er eten op kosten van de bodemloze schatkist van het dorp. Dolfke Leye de begrafenisondernemer die tevens bestuurder is van de schoolbus zal de rekening cash betalen om alzo al zijn zwart geld wit te wassen. Achteraf zal hij een rekening sturen naar de gemeenteontvanger die alles zal terugbetalen van zodra hij de nodige handtekeningen van de Burgemeester en secretaris gekregen heeft. De gouverneur zou bij nazicht wel eens opmerkingen durven maken moest de rekening niet kloppen.

Gina die terug haar bain de soleil aangetrokken heeft zet zich naast de pastoor die zojuist zijnen kwispel boven tafel gehaald heeft om de spijs en drank te zegenen. Je weet maar nooit dat er een visgraat in iemands keel vast komt te zitten. Gelukkig heeft Dolfke enkele opblaasbare lijkzakken in het…

View original post 281 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Het einde van een mooie dag aan het strand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.