De dolle rit naar de kust !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Meneer pastoor gaat ook mee met het busje om er voor te zorgen dat het een gezegende dag zal worden. Zijn puistige kuiten hebben duidelijk ook nodig aan zonlicht. Vlakbij de badplaats waar ze straks naartoe zullen gaan om te genieten van zon strand en zee is er een naaktstrand en daar wil hij een zedepreek gaan geven. Om ongemerkt tussen die dwalende zielen te infiltreren zal hij natuurlijk zijn zwembroek moeten uittrekken, maar met zijn collaar aan zullen die zondaars zien dat hij wel degelijk een priester is. Ook heeft hij zijn catechismus meegenomen om er uit voor te lezen. Je moet er wat voor over hebben om zieltjes van het vagevuur te vrijwaren. De twee doden in het bagageruim kunnen best de laatste sacramenten gebruiken maar die kisten nu openen kan alleen maar heikel zijn. Bepaalde potjes kan je best gedekt houden of hoe zeg je dat ook…

View original post 296 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op De dolle rit naar de kust !

  1. KEES (PACO) zegt:

    Ik blijf het zeggen: echte spiritualiteit vind je in het riool

  2. Karel zegt:

    ja zo’n dag is echt genieten Suske
    zo het er nu uitziet ivm het weer is m’n volgende trip m’n nieuwe fiets ophalen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.