Bijbelstudie met Nonkel Juul !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Nadat Ernest het bier en de dienster gezegend heeft met gebed en veel speeksel begint het gesprek waarvoor ze samengekomen zijn. “Waar twee of meer in mijn naam samenkomen, ben ik in hun midden” gaat Ernest van start. Nonkel Juul fronst zijn wenkbrauwen die steeds meer die steeds meer en meer op schoenborstels beginnen te lijken. “Dienen tiep zal niet moeten proberen een gratis pint af te dingen !” Ernest weet goed genoeg dat Juul niet bepaald gelovig is en doet alsof zijn neus weer bloed nadat hij vorige week de voordeur van madame Vander Preut tegen zijn neus kreeg toen hij vroeg of hij haar poes mocht bekeren.

Ernest probeert Zacharia zoals de broeder in geloof heet zijn visie van de bijbel uit te leggen of beter gezegd : op te dringen terwijl nonkel Juul er nog enkele besteld, voor zichzelf wel te verstaan en op kosten van dienen…

View original post 363 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Bijbelstudie met Nonkel Juul !

  1. Karel zegt:

    het wordt tropisch warm , dus geen weer voor uitjes of wandelingen voor mij , maar heerlijke rust 🙂
    je hebt genoten van de foto’s , ja het was er weer genieten

    fijne avond groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.