De dag dat het laatste oordeel echt van start ging !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Het is een koude en regenachtige morgen in de lente zoals we de lente de laatste tijd gewoon geworden zijn.  Binnen in een huis dat nog verwarmd wordt door een ouderwetse kolenkachel waar je ook je vlees kan op braden wonen nonkel Juul en zijn wuuf. De tijd is er min of meer stil blijven staan en da’s te merken aan de koekoek uit de koekoeksklok die wegens technisch werkloos wezenloos naar Max op de smartphone zit te staren. Nu en dan schreeuwt hij hard om zijn frustraties te uiten. Daarna valt hij terug in een mentale leegte en doet mee met de challenges van Max op NPO-weet ik veel.

Nonkel Juul zit op zijn gemak en op een stoel aan de keukentafel zijn krant La Dernière Heure te lezen die na het lezen als toiletpapier dienst zal doen. Het wuuf dat bezig is een vergiftgde muskusrat te villen die Juul…

View original post 211 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.