Het gerommel in den vuilnisbak !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Dames en heren, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad. Sedert enkele dagen vliegen er helikopters en bommenwerpers boven het dorp van nonkel Juul. De minister van defensie is er na lang nadenken  achter gekomen dat de gewapende militair niet verscholen zit daar waar de soldaten zochten en niets vonden zich ergens in de buurt van dat dorp verschuilt. Gezien de gezochte militair een meester is in het camoufleren worden de inwoners verzocht iedere beweging van de geraniums op de vensterbank in de gaten te houden.  Ook huishoudgerief zoals een emmer kan een doel zijn voor deze extreem averechtse verdediger van het vaderland.

Een luide knal klinkt door de woonkamer gevolgd door een stinkende zwarte rook. Nonkel Juul heeft de radio uitgeschakeld. Tante Martha zal wat ervan overblijft over het muurtje gooien van de buurman. Die ruimt nooit iets op en zal het wrak wel niet…

View original post 367 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.