Een brief van kapitein Biefstuk !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Het is beeld en geen klank zoals ze dat hier zeggen ten huize van nonkel Juul en zijn wuuf. De hele week geen keun geschoten en het geld dat nog resteerde verspeeld aan den toog. Het gevolg is dat ze nu warm water zullen eten uit een rood soepbord zodat ze toch nog de indruk krijgen echte soep te eten. 

Net ons nonkeltje de lepel naar zijn mond wil brengen horen ze een enorme knal gevolgd door het gerinkel van glas. Net als ze willen opkijken vliegt er een gebraden kip of iets dat daarop gelijkt door het kapotte keukenraam en landt pardoes op de tafel. Vlug neemt Juul mes en vork, maar het wuuf houdt hem tegen. “Er hangt een briefje aan dienen afgekraakte poot” merkt ze op. Vlug openmaken.

Terwijl nonkel Juul moppert dat hij moet wachten om verder te eten leest het wuuf wat er in die…

View original post 170 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.