De droom van meester Pilchard !?

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Terwijl hij op zijn consumptie zit te wachten kijkt meester Pilchard om zich heen. Aan één van de tafeltjes merkt hij een tienermeisje met lang donker haar. Zo te zien een noord afrikaans type. Tunesisch ? Dat zal wel. Door zijn jarenlange ervaring met kinderen en tieners kan hij haar leeftijd gemakkelijk schatten. Ongeveer zestien of zeventien lentes, meer niet. Helemaal alleen zit ze aan een tafel in een hoek van het terras. Niemand blijkt haar op te merken. Terwijl ze aan haar cola nipt kijkt ze hem aan met haar grote donkere doordringende pretoogjes. Ze tovert een glimlach op haar gezicht. Schichtig glimlacht hij terug. Wat zullen de mensen wel denken. Zo’n veertiger die naar een minderjarig meisje glimlacht. Je zou voor minder van alles en nog wat verdacht kunnen worden. 

Een klein orkest dat vlakbij de ene hit na de andere op de aanwezigen loslaat zoals daarstraks “Una…

View original post 219 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.