Nonkel Pater vertelt !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Even later zitten Esmee, Joke en Bieke samen met de oude vrijster en haar broer die dus nonkel Pater is volgens de affiches van de belastingdienst samen rond de terrastafel gezellig te keuvelen. “Laat de kindertjes tot mij komen” staat er in de heilige schrift geschreven en dus moet hij zijn hemelse plichten vervullen zowaar hij pater is.

Marc Sleen.

Met veel overtuiging en intonatie in zijn stem vertelt Heer Oom zoals hij ook door de meisjes wil aangesproken worden over zijn bekerings- en andere driften in het donkerste gat van Afrika. Zijn avondturen tussen de koppensnellers en de kanibalen maken diepe indruk bij de meisjes; Ook vertelt hij hoe hij met handen en voeten de vrouwen aldaar jarenlang heeft geprobeerd uit te leggen hoe je de missionarishouding moet uitvoeren. Telkens vragen ze hem opnieuw om het nog eens in de praktijk toe te passen opdat ze het beter zouden…

View original post 246 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.