We eindigen met gebak !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Op zondagmorgen krijg ik via messenger bericht van Grote Muis dat Kleine Muis appeltaart gebakken heeft. Of ik enkele punten wil komen halen. Even later ben ik bij hen. De kleine muis slaapt nog dus houden we het stil. Beauty de canapé pisser zoals ik dat mormel liefkozend noem wil mijn aandacht.

Grote Muis toont me haar koortsblazen die mooi aan het genezen zijn. “Dit wordt veroorzaakt door de stress” had de dokter laten weten. “Ik heb al sedert de geboorte van mijn zoon stress door hem” was het antwoord aan de dokter. Ook had ze de dokter de blauwe plekken aan de bovenkant van haar benen laten zien. Daar herkende hij de afdruk van een hand. “Een bewijs dat ze iets met mij van plan waren” concludeerde Grote Muis. Momenteel hoort ze niets meer van haar zoon en zijn “gezin”. Alles laten zoals het is en we zien wel. 

View original post 86 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op We eindigen met gebak !

  1. Gebak, daarvoor mogen ze mij ook bellen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.