Prosper en het ondeugende plooirokje !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Vroeg in de morgen is Prosper bezig zich klaar te maken om naar zijn werk te gaan. Gisterenavond heeft hij “per toeval” nog enkele plakken groene beschimmelde kaas uit de vuilniszak van zijn buren gevist. Zonde om dit weg te gooien. Onlangs hadden ze het vel van de braadkip aan de katten geworpen. Vlug had hij een oude boterham genomen. Smaken dat het deed. Nu nog de nachtemmer in de gracht uitgieten en dan naar het werk tot rond 16 uur. Vervelend dat de voetbaltraining nog niet mag hervatten van de Commissie van gedane zaken. Dat virus begint op zijn zenuwen te werken.

Net hij zijn boterhammendoos en een thermos verse koffie van eergisteren in zijn rugzak propt hoort hij gepeuter aan de voordeur. Heel stilletjes opent hij de piepende deur. Voor hem staat Conny, gekleed in rode trui en kort plooirokje. Dankzij dit rokje ziet ze er nog een…

View original post 493 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.