Het feestje dat een beetje uit de hand liep !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Rond de middag zet ik de Muizen af vlak voor het huis van Zoonmuis die bezig is het gras te maaien. Ik ga niet mee naar binnen en rijd direct door naar huis. We hebben afgesproken dat ik hen terug op zal halen nadat ik een bericht van Grote Muis ontvangen heb. Ondertussen zal ik even langs gaan bij mijn moeder.

Rond de avond kom ik thuis, maar nog steeds geen bericht. Nu ja, het is mooi weer en als de sfeer er goed is zal het wel rond 20 uur zijn filosofeer ik. 20 uur en nog steeds geen muis die gepiept heeft. Greet maakt zich druk. “Ga erop af en breng ze naar huis. Blijf niet wachten !” Ik geef Greet gelijk maar zie het niet zitten om zomaar naar het huis van Zoonmuis te rijden. Ik voel nattigheid. Er klopt iets niet. Ik besluit om eens te…

View original post 354 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.