Een nieuwe bikini voor Louise !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Het is nu volop lente. Op straat en op de pleintjes is het een drukte van jewelste. Esmee en haar vriendinnetjes rolschaatsen door de straten of het een lieve lust is. Elders zijn kinderen bezig elkaar nat te spuiten, dit om te spelen maar ook om af te koelen. Rode Sonja heeft een broekje aangetrokken daar haar kont verbrand is door de bakkende zon.

Louise die iets ouder is houdt het rustig en ligt languit te zonnebaden op het gras in de tuin. Ze verwacht ieder moment haar nieuwe bikini die ze via Bol.com besteld heeft. De bikini die ze vorig jaar nog probleemloos droeg is nu veel te klein geworden. Ze is ook uit haar kinderkleren gegroeid. Nu ze in haar publiciteitsjaren gekomen is verandert er heel wat en niet alleen haar garderobe.

Dit alles verhindert haar niet om lekker te zonnebaden. Bruinen van kop tot teen onder eenโ€ฆ

View original post 201 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Een nieuwe bikini voor Louise !

  1. Rebbeltje zegt:

    Als dat weer eens zou kunnen ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.