Op een rustige morgen tijdens de lente !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Het is 8 uur in de morgen. Boer Floris heeft vergeten zijn haan op zomeruur over te schakelen zodat die nu veel te laat kraait. Dit zorgt ervoor dat het harige poesje van de buurvrouw van madame Lachat het noorden kwijt is.

Bieke wordt dus ook een uur later dan gewoonlijk wakker. Gelukkig hoeft ze vandaag niet naar school. Meester Pilchard vergadert straks metde wereldberuchte producer van om het even wat Warren Pickles, Commissaris Kadoo en meneer pastoor. Samen gaan ze een strategisch plan uitdokteren om de opnames van de Heilige Processie vlekkeloos te laten verlopen. In ieder geval moet het Mariabeeld onbevlekt blijven. Stel je voor wat voor impact zo’n vlek op dat beeld zou geven bij de ongelovigen.

Bieke opent het venster. Het zandmannetje is nergens te bespeuren. Mevrouw Zenuwpees kan deze morgen gerust zijn. Ze kijkt omhoog en ziet een laagvliegende straaljager gevolgd door een ruimtestation dat…

View original post 295 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.