De laatste voorbereidingen voor de processie !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Bieke, Esmee en Joke zijn van top tot teen onderzocht en achteraf goedgekeurd door dokter Vander Spuyt. Geen kinderziektes of virussen die hen ongeschikt maken om deel te nemen aan de Heilige Processie die binnenkort door het dorp zal paraderen. Wel heeft de dokter aan Esmee nog even gevraagd terug te komen. Hij wil haar voor alle zekerheid nog eens diepgaand onderzoeken.

Ook de raad van bestuur heeft haar eisen gesteld omtrent de deelnemers van de stoet. Zo moeten de meisjes voldoen aan de eisen die de sponsors stellen. Daarom moeten ze door een speciaal daarvoor opgerichte commissie verschijnen die zullen controleren of ze aan de opgelegde eisen voldoen. Je zal maar de kijkcijfers naar beneden zien gaan als er een deelnemer in beeld komt die het niet doet bij de kijkers.

Samen met nog enkele meisjes uit het dorp gaan de vriendinnen naar de sporthal die speciaal voor deze…

View original post 426 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.