En om te eindigen : Epiloog !!!!

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Enkele uren later liggen den pastoor en Conny ademloos naast elkaar op de rug naar het plafond te staren. Precies ze zich willen vergewissen dat God het goed gevonden heeft.

“Heb je nog contact met Prosper ?” gaat de pastoor van start. Conny zucht even. “Hij wilt me nog steeds met mij de liefde bedrijven, maar mijn mama is daar tegen” antwoordt Conny. ‘Mama heeft liever dat ik met jou optrek omdat ze ervan overtuigd is dat ik later heet zeker een Moeder Overste zal worden dankzij jouw zegen en bemiddeling. Liever dan dat ik met Prosper ten onder ga in zo’n vuil fabriek tussen die andere afgeleefde meiden en wuven. Komt daarbij dat Prosper wilt dat ik weer ga voetballen zodat hij dicht bij mij kan komen in de doucheruimte. De laatste keer moest ik na de training samen  douchen  met de jongens van de ploeg. Niet alleen het…

View original post 324 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.