Gina biecht het op !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Na het aanhoren van de biecht van nog enkele oudjes die zullen instaan voor de cathering achteraf is het de beurt aan Gina. Speciaal voor deze sacrale aangelegenheid heeft Gina zich heel devoot gekleed. Je zal maar met hotpants aan knielen achter zo’n veel te kort gordijn. Met al die smartphones zijn er gratis foto’s gemaakt die ze dan op het web setten. Nee zo dom is ze niet. Tenslotte wilt ze met een zuiver zieltje de kerk verlaten en de pastoor waarschijnlijk ook.

Voor de zoveelste keert opent de pastoor het luik en swswswswswswsw. Gina zucht zo diep dat de pastoor even uit zijn lood geslagen wordt. “Eerwaarde, ik heb gisterenavond 20 euro meer gevraagd dan het barema toestaat” gaat ze van start. De pastoor moet even fronsen. “De terrassen zijn toch gesloten ?” waarop Gina : “We deden het niet op een terras maar op het aanrecht terwijl…

View original post 83 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.