Dennis Pretstael en Wilma veroveren de harten !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

In zijn vervallen schuur die hij ingericht heeft als opnamestudio is Dennis Pretstael de in het dorp wereldberoemde slagerzanger (hij was in een vorig leven hulpje van Louis den beenhouwer, vandaar, snap je ?) bezig met het voorbereiden van zijn volgende show die hij via de televisie met behulp van Warren Pickles en zijnen crew live in de huiskamer zal brengen. Even alle apparatuur testen just in case. Tijdens de vorige uitzending bleek zijn microfoon onder hoogspanning te staan. De schok was zo hevig dat hij dagenlang met een opgeladen lul en trillend schaamhaar door het leven moest.

Om de show wat meer elan te geven heeft hij het zangeresje Wilma dat net uit rehab ontslagen is uitgenodigd voor een duet. Samen zullen ze “Zou je beter niet doodvallen lieve opa ?” ten gehore brengen. Zo’n smartlap doet het nog steeds uitstekend bij oude schatrijke doch eenzame weduwen. Warren heeft…

View original post 322 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.