666 Het nummer van het schaap !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Voor de deur van het slachthuis loopt een man met een bord rond. Op dat bord staat dat het einde nabij is en dat je je moet bekeren en vooral van dat vaccin afblijven. Garde Punaize die net met zijn gammele fiets op weg is naar het commissariaat stopt zijn fiets door tegen een boom te rijden. De remmen doen het immers al geruime tijd niet meer. Gelukkig is de boom stevig genoeg om die fiets en de magere hein die er mee rijdt op te vangen. Er is nu eenmaal een gat in de begroting zodat er geen geld voorzien is om dienstfietsen te herstellen.  Met militaire pas of een pas die daarvoor moet doorgaan want Punaize heeft benen die krom genoeg zijn om er een moddervet varken door te jagen stapt hij kordaat op de man af. Wanneer hij dicht genoeg komt maar toch ver genoeg blijft om…

View original post 239 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op 666 Het nummer van het schaap !

  1. Karel zegt:

    ja de jaren ’60 bracht veel mooie muziek , van swingende rock en roll tot weet ik niet wat
    jij weet dat wel 🙂

    rustige avond groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.