Emiel werpt zijn hengel uit !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Emiel de 60jarige misdienaar die tevens voetbalt en nu en dan zelfbevredigingscursussen geeft aan demente bejaarden geniet van een dagje vrij. Gewapend met zijnen hengel, een emmer en dode pieren trekt hij tevoet naar het kanaal. Daar zal hij tot rust kunnen komen na al dat gedoe met de misdienaartjes van meneer pastoor tijdens de preek afgelopen zondag. Voetballen en karate zit er momenteel niet in door dat virus. De laatste keer dat ze karate beoefenden met inbegrip hoe je te verdedigen tegen een vleesetend schaap werden de leden van de club onder handen genomen door de spionkop van Gaia. Toen iedereen KO op de grond lag stelden de Gaia’s voor om eens rustig rond de tafel te zitten samen met enkele schapen die lid willen worden van de vakbond. Toen Emiel voorstelde om enkele lamsboutjes op de BBQ te gooien was het kot te klein. Gelukkig kwam Garde Punaize…

View original post 258 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Emiel werpt zijn hengel uit !

  1. Karel zegt:

    ik zie het hier ook de kant opgaan van een derde lockdown 😦
    de politiekers zijn hier nu druk met de verkiezingsuitslag 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.