Live actie bij nachte met garde Punaize !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Het is volle maan. De cameraploeg van Warren Pickles staat klaar om tot actie over te gaan. Deze nacht zullen ze Garde Punaize en zijn gemeenschapswachten volgen wanneer die opgeroepen worden. Punaize himself heeft de gammele politiewagen uit de bouwvallige garage van het politiebureau naar buiten geduwd en wacht nu af tot de eerste oproep binnenkomt. Dit alles zal dan in de vroege ochtend uitgezonden worden in “brakend nieuws”, het journaal waar je steeds de laatste heet van de naald berichten kan bekijken.

Net terwijl Punaize een dutje wil doen begint de radio te kraken. “DAAR IS DE EERSTE OPROEP !” tiert hij en zet de motor aan die na veel gepruttel toch aan de praat gekregen wordt. De cameraploeg is ook meteen present. Pamela Miller, de wulpse presentatrice begint onmiddellijk commentaar te geven ook al geeft ze geen flauw idee waar de rit naartoe gaat en wat ze er…

View original post 209 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Live actie bij nachte met garde Punaize !

  1. Karel zegt:

    ha die Suske
    ja die uitspraken zijn prachtig om te lezen , of je ze vandaag de dag ook nog zo kan horen , geen idee

    koers groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.