Hommeles met de Bank !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Tijdens de middag ben ik aan het shoppen in den Aldi. Rond dat uur is het er rustig en kan ik mijn moeder helpen waar nodig. Ze houdt er nog steeds van mee te gaan ook al wordt haar conditie er niet beter op. Ik voel mijn GSM trillen. Ik neem die uit mijn jaszak. Misschien dat Greet iets nodig heeft maar vergeten op het lijstje te zetten. Het is een mij onbekend nummer. Toch besluit ik op te nemen. Met al die rompslomp in verband met de dossiers over Eva weet je maar nooit dat het belangrijk is.

“Goede Middag meneer, u spreekt met Huppeldepup van KBC. Spreek ik met Exvan ?” “Nee Mevrouw, U spreekt met Francky S.” Ik merk enige twijfel aan de andere kant van de digitale lijn. “Dit is wel degelijk mijn nummer” ga ik verder. “Exvan ken ik wel, maar verder heb ik niets…

View original post 542 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.