Daar zijn de engeltjes de dokter en meneer pastoor !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Terwijl ze verder naar school stappen begint Joke over het bezoek aan dokter Vander Spuyt. Enkele meisjes waaronder Bieke, Esmee en Joke zelf moesten zich laten onderzoeken om na te gaan dat ze dat virus niet hebben of andere vuile ziektes. Je zal maar meelopen in die processie al blatende gelijk een schaap. “De Heer is mijn herder” zullen ze wel niet letterlijk bedoeld hebben destijds. Zie je Hem de straat oversteken met een kudde blatende schapen? Dat zo’n medisch onderzoek nodig is vooraleer van start te gaan met zo’n geilige processie is evident. Je zal maar een schattig engeltje uitbeelden terwijl je gonorroe hebt of nog erger : een steenpuist op je zitvlak.  

Tijdens het onderzoek moesten de meisjes naast elkaar op een zweedse bank geknield plaatsnemen met de handen op de vloer. Gelijk een zieke hond snuffelde de dokter om te zien of alles daar langs achteren en…

View original post 212 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.