Meester Pilchard geeft geschiedenisles !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Netjes in een rij van twee naast elkaar slepen de kinderen zich het klaslokaal binnen. Deze morgen zou meester Pilchard het hebben over de werking van de hersenen maar nu heeft hij iets anders in zijn hoofd.  Met de komst van dat televisieteam onder leiding van Warren Pickles zal hij vertellen hoe dat maken van zo’n programma in zijn werk gaat. Dit zal hij demonstreren aan de hand van oude fototoestellen die hij geleend heeft in het museum van de grote stad.

Die toestellen stellen dus de camera’s voor moest je dat nog niet begrijpen. Hermanneke zal zo’n toestel bedienen terwijl de meester les geeft over den tweede wereldoorlog. Zoals hij tot vervelens doet zal hij den Adolf parodiëren en op zijn teken moeten de kinderen dan lachen. Ook heeft hij een inleidende tekst geschreven die hij van buiten en van binnen geleerd heeft op het toilet na het eten…

View original post 262 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.