Nonkel Juul laat zijn haren knippen !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Het is vroeg in de ochtend wanneer Laurent de duurste kapper van de stad gerommel aan zijn achterdeur hoort. “Die is op tijd” gaat het door zijn hoofd als hij gaat openmaken. Eerst nog even zijn snor in de plooi leggen. Een goed voorkomen is belangrijk voor een kapper gelijk Laurent. Hij opent de achterdeur en daar staat een duistere figuur. “Komt u binnen mijn liefste Juul”

Mompelend komt nonkel Juul naar binnen. Ook al zijn de kappers momenteel gesloten door dat schapenvirus toch heeft het wuuf een afspraak kunnen regelen. Dames onder elkaar als je begrijpt wat ik bedoel.  “Zet U maar schatje, kopje koffie ?”  Nonkel Juul twijfelt. “Doe er maar ne cognac bij !”.   Terwijl Laurent een koffie met cognac haalt in de keuken neemt Juul zijn klakke af. Hij wrijft over zijn haar of wat er nog van overblijft terwijl hij met argusogen het beeld…

View original post 466 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nonkel Juul laat zijn haren knippen !

  1. logbankje zegt:

    Ot. Je verzoekje ligt op het logBankje voor de volgende show.
    De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

  2. John zegt:

    Hier mogen de kappers waarschijnlijk open. Feest voor velen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.