De overdosis !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is vroeg in de morgen op een vrijdag in december 2020. Eva en ik zitten in de living nog wat bij te praten over het plotse overlijden van iemand die we beiden kennen. Een man van rond de 30 waarmee ik nu en dan een gesprek mee had tijdens mijn rondje zwerfvuil of wat dan ook op en rond het stationsplein. Dat was meestal vroeg in de morgen, maar toch had hij reeds enkele blikken goedkope pils soldaat gemaakt. Hij was een tijdlang dakloos geweest samen met zijn vriendin. Met zijn tweetjes en hun honden twee staffords verbleven ze in een garagebox. Nu en dan gingen ze naar Opstap om zich op te warmen en een gratis koffie te drinken. Zo leerde Eva hen kennen. Gelukkig hadden ze na een tijd terug een woonst. De problemen stapelden zich op tussen hen en na enkele rake klappen ging vriendin terug…

View original post 309 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.