Nonkel Juul valt van zijnen ladder !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Dames en heren, goedenavond, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal het gesproken dagblad. Eerst het lokale nieuws uit het dorp van nonkel Juul. Tijdens een nachtelijke controle door garde Punaize heeft hij een dame op heterdaad betrapt terwijl ze een Lork ofte larix aanrande en daarna verkrachte.  De feiten deden zich voor bij nachte met volle maan op het kerkhof. De garde was net bezig een onderzoek uit te voeren naar nachtlawaai. Dit door een klacht van omwonende dorpelingen die tevens beweren het half vergane lichaam van Stinkertje rond te zien waggelen op zoek naar bier. 

Elza Vermille, de oude vrijster die haar leven en lijf in dienst van meneer pastoor gegeven heeft is op weg om geld in te zamelen voor de vruchten der aarde. Zoals steeds gaat ze even langs bij Martha zijnde het wuuf van nonkel Juul voor een kop koffie. Altijd hoopt ze dat dien…

View original post 298 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nonkel Juul valt van zijnen ladder !

  1. Your all Weirdo’s 😅

  2. Karel zegt:

    klopt Suske , de wind was guur , maar verder goed weer om uiten te zijn
    wens je een fijn weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.