Nonkel Juul gaat mee met zijnen tijd !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

De tijd staat niet stil en ook het dorp ontsnapt niet aan de invloed van moderne tijden. Het wuuf van nonkel Juul vindt dat ze mee moeten met hun tijd en leven zoals het hoort in deze eeuw. Daarom heeft ze de klusjesman van het dorp laten komen om een modern toilet te installeren. Dat is niet naar de zin van nonkel Juul daar hij nu echt toiletpapier zal moeten gebruiken in plaats van in plakken gesneden gazettenpapier. Dat gazettenpapier was trouwens gratis daar hij de gazet altijd meenam die op den toog van café Vlaanderen lag. Nu zal hij voor dat modern schijtpapier ook nog eens moeten betalen. DAT noemen ze dan vooruitgang !!!

Terwijl hij dit allemaal bedenkt maakt hij zijn bretellen los want hij moet dringend kakken na het eten van uiensoep en achteraf patatten met bruine bonen en boerenkool. “Goed voor de darmen” had dokter Vander…

View original post 276 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Nonkel Juul gaat mee met zijnen tijd !

  1. Yova zegt:

    Oei wc is ontploft. Vette dingen eten is niet gezond. Dan ontploft de wc.

  2. John zegt:

    Toch liever wc-papier dan kranten, maar het beste is natuurlijk met water even tussen de bibs reinigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.