Nonkel Juul en de bruine bonen !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Een enorme explosie haalt het anders rustige dorp uit zijn roes of is het roestige dorp uit zijn rust. Hoe dan ook heel wat volk is naar buiten gelopen om te zien wat er gebeurd is. Volgens ooggetuigen die het graag vertellen aan de televisieploeg van Warren Pickles die op zoek is naar gebeurtenissen om de kijkcijfers van zijn realityshow op te krikken gaat het om een B52 die waarschijnlijk neergestort is op de weide van boer Floris.

Wat er echt gebeurd is weten ze ten huize Blomme. Nonkel Juul die niet gewoon is met moderne brol te werken zoals hij die keukentoestellen noemt heeft een ongeopend blik bruine bonen in de microgolf gestoken om die op te warmen. Koude bonen vindt hij niet te vreten in tegenstelling tot die kleine Conny die door het eten van die koude troep wereldberoemd geworden is in linkse milieu-kringen. Het wuuf was weer…

View original post 304 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nonkel Juul en de bruine bonen !

  1. Karel zegt:

    ja veel ellende in dat Jemen , zelf denk ik dat zo’n allah en zijn genoten vaak reden zijn van oorlog , dus of het daar ooit goed komt pppfffftt
    in de tijd van de lange haren , hadden de kappers het slecht , en nu ook weer
    rustige middag groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.