Zaken doen met Pietje de Dood !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Dolfke Leye de begrafenisondernemer die tussen enkele begrafenissen in ook nog de chauffeur van het schoolbusje is druk bezig in zijn atelier. Binnenkort komen ze hier om live opnames te maken voor die realityshow of hoe je zo’n televisieprogramma ook mag noemen. Veel life is er nu niet in de zaak. Daarom zal hij vlug het atelier wat opvrolijken zodat zijn zaak aantrekkelijk zal worden voor eventuele klanten tussen de kijkers. Maar eerst mevrouw Lenoir afleggen en kisten. Morgen is de begrafenis met achteraf crematie. De vorige doodskist met het stoffelijk overschot van Staf Pypen werd per ongeluk afgeleverd in de verbrandingsoven nabij het containerpark. Gelukkig viel het niet op en werd er as uit het barbecuestel van Dolfke uitgestrooid op de strooiweide van het kerkhof. Sindsdien zit die strooiweide er vol met vogels die eten zoeken.

Er klopt iemand op de deur. Dolf doet open en daar staat een…

View original post 298 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Zaken doen met Pietje de Dood !

  1. John zegt:

    Noemen ze zoiets niet gewoon reportage? De tekening die hierboven op de foto staat is in ieder geval goed geslaagd. Maar is het de juiste tekening voor bij een begrafenisondernemer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.