Nonkel Juul en de explosieve maagden !

Vreemde avonturen met nonkel Juul en consoorten.

Ergens ten westen nabij het centrum van het middenoosten is professor El Viezloz bezig met het verbeteren van kernkoppen. Deze zullen dan ingeplant worden in de boezem van schaars geklede buikdanseressen. Telkens een ongelovige te dichtbij komt zal er een ontploffing plaatsvinden. Ook kunnen de danseressen zelf de bommen tot ontploffing brengen als blijkt dat hun maagdelijkheid in gevaar komt.  Voorheen had het leger geëxperimenteerd met moorkoppen maar dat bleek een pijnlijke vergissing.  Er volgde een aangetekende protestbrief van de bakkersbond.

Ook heeft de professor een poeder ontwikkeld dat in het kruis van een onderbroek dient gestrooid. Als een moslima de man die zo’n bewerkte onderbroek draagt op frivole wijze benadert zal door de opwinding het poeder tot ontploffing gebracht worden. Deze operatie zal deze maal ongetwijfeld een succes worden. 

In zijn paleis volgt Sjeik El Kanikakh het nieuws uit de westerse wereld. Wat dien Trump daar allemaal uitsteekt nu…

View original post 132 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Nonkel Juul en de explosieve maagden !

  1. Karel zegt:

    ja ik volg Riet , en zij mij , dus wie weet 🙂

  2. RenéSmurf zegt:

    Tja, en hier lig ik dan weer niet wakker van.

  3. John zegt:

    Die schaars geklede buikdanseressen zullen Renésmurf in ieder geval niet weten te verleiden lees ik 😆 . Ze zullen vast wel wat slachtoffers vinden. Ik hoop het daarom toch niet. Wat een schade kunnen ze aanrichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.